Uri ut av kjendis-show

Synske Uri Geller visste at han ble førstemann ut av «I'm A Celebrity»-showet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«I'm A Celebrity- Get me out of here!» er siste nytt på realityfronten i England. En rekke kjendiser er plassert sammen i regnskogen i Queensland (!).

Merkelige Uri

Uri «Bøy Skje» Geller er en av de åtte kjendisene som deltar i overlevelsesshowet på kanalen ITV. Seerne synes Uri var rar. Han overrasket de andre deltakerne med merkelige spørsmål om romvesener, Michael Jackson og ereksjoner. Dessuten tapte han sympati da han kranglet med bokseren Nigel Benn.

Resultatet var at den verdenskjente magikeren ble stemt ut. På direkten måtte han pakke tingene sine og gjøre seg klar til å forlate jungelen.

Bookmakerne hadde ikke regnet med at Geller skulle bli sendt hjem så raskt. Men Geller, som sier han er synsk, var ikke særlig overrasket:

- I hjertet mitt visste jeg at jeg kom til å bli den første som ble sendt ut, og mitt sinn og min psyke var forberedt, sier han til The Sun.

- Jeg sa til meg selv: «Uri, du er ute i dag.»

Men teskjebøyeren klager ikke.

- Det er fantastisk, jeg har lært så mye om meg selv den siste uka. Det er en av de beste opplevelsene i mitt liv.

Likevel innrømmer han at ikke alt var rosenrødt i regnskogen:

- Det var et sterkt sosialt press. Å høre på argumenter dag ut og dag inn var vanskelig. Dessuten var det et element av kjedsomhet.

Deretter dro Geller til et fem-stjernes hotell med kona Hanna, som skal ha grått modige tårer da ektemannen kastet lystne blikk på en kjendismodell og la hendene på rompa til en vakker, kvinnelig konkurrent i programmet. Geller sa ikke om han visste hva slags reaksjon han hadde i vente fra kona etter eskapadene.

KJENDISER:</B> Uri Geller ble kastet ut av overlevelsesshowet i regnskogen fordi seerne syntes han var rar. Blant annet stilte han rare spørsmål om popkongen Michael Jackson.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer