Distortion:

- Urinen er vårt største problem

Musikkfestivalen Distortion i København har gjort nye tiltak under årets festival.

FULL FEST - OG URINTRØBBEL: Den danske musikk- og gatefestivalen Distortion sliter med at festivaldeltakere tisser i gatene. Nå gjøres det grep. Her er en jentegjeng i festhumør under årets festival. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
FULL FEST - OG URINTRØBBEL: Den danske musikk- og gatefestivalen Distortion sliter med at festivaldeltakere tisser i gatene. Nå gjøres det grep. Her er en jentegjeng i festhumør under årets festival. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fra onsdag til søndag arrangeres den danske musikk- og gatefestivalen Distortion i København. Gatene fylles av nærmere 100 000 festglade mennesker, og artister spiller på forskjellige scener over hele byen.

Hvert år blir gatene tettpakket med folk, og flere beboere i de forskjellige bydelene hvor festivalen holdes har klaget på støy.

I bydelen Nørrebro samlet en større gruppe seg for å fortsette festen i en privat bakgård onsdag kveld. To av beboerne forteller til avisa Berlingske at da de forsøkte å be folk om å gå, ble de angrepet av en mann på festen.

To festivalområder

Før årets festival har festivalsjefen Thomas Fleurquin fortalt den danske avisa at de har gjort tiltak for å dempe støyen. De har blant annet har delt opp festivalområdet i to deler.

- Det ene er et musikkområde, med den ville og klassiske Distortion-stemningen, og så har vi et område hvor det vil være roligere gatefester, med butikker, arrangementer og langbordsmiddager, sier han til Berlingske.

Han forteller at de har kuttet antall scener fra rundt 25 til 10-12.

Urin i gatene

Selv om de får mange klager på støyen, sier Fleurquin at det største problemet er folk som urinerer i gatene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer