USA TOPP 10

Ved å se på den amerikanske filmtoppen, kan vi se hva vi har å glede oss til på filmfronten utover våren og sommeren.

«Pokémon» er årets påskevinner rundt omkring på landets kinoer. Tar vi en titt på USA's påsketopp, kan vi få en forsmak på noen av filmene vi har å glede oss.

I USA ligger militærfilmen med Samuel L. Jackson og Tommy Lee Jones, «Rules of Engagement», på første plass for andre uken på rad. Det betyr at Sandra Bullocks alkohol-drama «28 Days» ikke spilte inn så mye som forventet. Selv om Sandra er så godt som et safe-bet på Hollywood børsen, greide hun ikke å vippe «Rules of Engagement » ned fra tronen.

Romantikk på toppen

På toppen finner vi også to romantiske komedier; «Keeping the Faith » går rett inn på en tredje plass i sin første uke. Filmen er regidebuten til Edward Norton, fra «Fight Club». I «Return to Me» kan du se Minnie Driver og David "Mulder" Duchovny i en komedie om hjerter på riktig sted.

Psycho skrekk

Etter all internett hypen i forbindelse med «American Psycho», hadde nok de fleste forventet at den havnet lengre opp på listen enn en syvende plass. Med tanke på at filmen har fått god mottakelse i den amerikanske pressen, kan nok filmen bevege seg oppover på listen. To av mennen bak suksess serien «X-Files», Glen Morgan and James Wong, befinner seg også på topp ti med filmen skrekkfilmen «Final Destination».

BOX OFFICE USA

Alle linkene nedenfor tar deg til filmens offisielle hjemmeside

1. «Rules of Engagement»
2. «28 Days»
3. «Keeping The Faith»
4. «Erin Brockovich»
5. «The Road to El Dorado»
6. «Return to Me»
7. «American Psycho»
8. «The Skulls»
9. «Final Destination»
10. «Ready to Rumble»

Filmspill

Dersom du tror du er flink til å forutsi fremtiden kan du slå deg på gambler-bølgen.

Vi anbefaler i den forbindelse Dagbladet: på nettets og Filmwebs Kinosjef 2000 hvor du kan drive din egen kino.

Dersom du for eksempel vil kjøpe deg et par aksjer i Leonardo diCaprio eller Winona Ryder, kan du spille på Hollywood Stock Exchange

Å HEI HVOR DET GÅR! Sandra Bullock ender opp på rehab etter å ha veltet bryllupskaka.
LOVE IS IN THE AIR: Duchovny og Driver finner tonen i «Return to Me»
«THE SKULLS»: Joshua Jackson fra «Dawsons Creek» finner ut at mye kan gå galt når de melder seg inn i et hemmelig samfunn på kostskole.