USAs avlytting

«Store deler av verdens tele- og datakommunikasjon overvåkes av hysj-organet National Security Agency i USA. Dette inkluderer også norsk internett og e-postformidling. Hva vet norske myndigheter?

Ronald Bye og Finn Sjue

«Jeg tror dessverre at norske politikere vet ganske mye om dette. Dette er jo heller ikke noe nytt. Det er snart 20 år siden den norske regjeringen tillot amerikanerne å installere Echelon i Norge. Om du trodde at Echelon er et nytt program, tar du feil: Det ble utviklet under den kalde krigen, med helhjertet støtte fra Norge. Skulle nesten trodd at Ronald Bye visste dette? Passer kanskje dårlig å minnes om den gangen han (sammen med nær det samlede politiske miljøet) hjalp amerikanernes overvåking av norske borgere...

Wvb

«Forfatterene av denne artikkelen har ingen peiling på hva NSA driver med, men slenger rundt seg med løse rykter og spekulasjon.

George«Når media og politikere ikke nevner dette for oss engang så er det vel ganske innlysende at de er en del av hele opplegget...(all honnør til Dagbladet, som ved flere anledninger har skrevet om dette, som eneste avis)

Palermo«Den som tror den politiske overvåkningen tok slutt med Lund-kommisjonen tar feil. Regn med at de norske myndighetene ulovlig avlytter folk på politisk grunnlag fortsatt. Noe vil være naivt å tro.

Bling