Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Usher avlyser Spektrum-konsert

Nico & Vinz skulle varme opp for superstjerna.

KOMMER IKKE TIL NORGE: Usher avlyser Spektrum-konserten sin som følge av ufortsette hendelser. Foto: Owen Sweeney/Invision/AP
KOMMER IKKE TIL NORGE: Usher avlyser Spektrum-konserten sin som følge av ufortsette hendelser. Foto: Owen Sweeney/Invision/AP Vis mer

(Dagbladet): Popstjerna Usher avlyser sin planlagte Oslo-konsert i februar 2015.

I en pressemelding opplyses det at årsaken til kanselleringen er «uforutsette hendelser». 

Dagbladet var i kontakt med LiveNation, som booket Usher til Norge. Der var det fortsatt uklart hva som lå i disse uforutsette hendelsene som hindrer popstjerna i å spille i Norge.

Konserten med Usher skulle etter planen gå i Oslo spektrum, og publikumere som har kjøpt billetter vil få kjøpesummen refundert ved å kontakte Billettservice eller utsalgsstedet billettene ble kjøpt på før 27. januar neste år. 

Etter planen skulle Nico & Vinz varme opp for verdensstjerna i Spektrum. Det betyr at duoen går glipp av en opptreden i Oslos storstue i vinter.

Ifølge sine hjemmesider skal Usher spille i Sverige og Finland dagene etter han opprinnelig skulle gjestet Norge. Foreløpig er ikke disse konsertene avlyst. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling