Usikker Clooney

George Clooney er usikker på hvordan den stjernespekkede nyinnspillingen av «Ocean Eleven» blir mottatt. Les siste nytt fra Filmens Verden.

Med George Clooney, Julia Roberts, Matt Damon, Brad Pitt, Don Cheadle og Alan Arkin på rollelisten, stilles det store forventninger til nyinnspillingen av «Ocean Eleven». Regien er ved Stephen Soderbergh.

Originalversjonen av «Ocean» er fra 1960 og har Frank Sinatra Dean Martin, Angie Dickinson og Sammy Davis Jr. på rollelisten.

George Clooney er engstelig for hvordan dagens publikum kommer til å reagere på filmen.

- Jeg er rett og slett usikker på om den holder mål. Den originale filmen henger egentlig ikke sammen. Jeg håper vi kan kompensere med å være mindre kule enn Sinatra & Co, men samtidig ha et mye bedre manuskript, sier George Clooney til USA Today.

Clooney tror heller ikke at en slik imponerende rolleliste kun er til det positive for filmen.

- Med en slik rolleliste vil publikum være ekstra skeptiske - de kommer til å lene seg godt tilbake i stolen, legge armene over brystet og vente på å bli imponert, sier Clooney

EDDIE MURPHY er klar for «I Spy», filmatiseringen av Bill Cosbys tv-suksess fra 1960. Da «I Spy» hadde premiere markerte serien seg som den første som hadde en afrikansk-amerikaner i en av hovedrollene. I kinoversjonen skal Murphy spille en atlet som blir presset inn i et hemmelig oppdrag. Han må finne et stjålet jetfly.

FRANCES MCDORMAND skal spille i «City by the Sea». Filmen er basert på en sann historie om politimannen hvis far var kriminell og ble henrettet for sine handlinger. Nå oppdager politimannen at hans egen sønn også beveger seg på feil side av loven.

Robert De Niro skal spille politimannen. Eliza Dushku («Buffy the Vampire Slayer») og James Franco («Never Been Kissed») er også klar for denne filmen. Frances McDormand vant Oscar for «Fargo» og hun er kinoaktuell med «Wonder Boys».

ROB LOWE og Candice Bergen («Murphy Brown») er klar sammen med Julia Roberts, Kelly Preston og Christina Applegate i flyvertinne-filmen «A View From The Top».

FOREST WHITAKER blir å se sammen med Colin Farell i Joel Schumachers «Phone Both». Farrell er snart norgesklar i filmen «Tigerland».

«Phone Both» var opprinnelig myntet på Jim Carrey, men da han takket nei gikk rollen til Farell. Det er historien om en uskyldig mann som tar en telefon i en telefonkiosk. Det skulle han aldri ha gjort med en stemme i andre enden som truer med å skyte hvis han henger opp røret. Whitaker skal spille politimannen som forsøker å få Farrel ut av dilemmaet.

ANGELINA JOLIE er strålende fornøyd med sitt opphold i Kambodsja i forbindelse med innspillingen av «Tomb Raider». Hun ble forhekset av tempelkomplekset Angkor Wat.

- Den verden vi lever i er så liten, og Hollywood er egentlig et ganske stygt sted der alle kun tenker på penger. Disse eldgamle templene er det mest fantastiske jeg har sett i hele mitt liv, sier Angelina Jolie.

John Voight, Angelinas virkelige far , spiller også faren til Lara i «Tomb Raider»-filmen.

KRIS KRISTOFFERSEN er klar for å håndtere hårete aper i Tim Burtons nyinnspilling av den klassiske «Planet of the Apes». Han er i godt selskap sammen med Mark Wahlberg, Tim Roth og Helena Bonham Carter i kampen mellom mennesker og aper en gang i fremtiden.

CHRIS ROCK blir det sorte fåret i actionfilmen «Black Sheep». Filmen skal produseres av actionmesteren Jerry Bruckheimer. Filmen handler om to identiske tvillinger - Rock - hvorav den ene er hemmelig agent for CIA. Da superagenten dør, kan du vel gjette hvem som blir kalt inn til å utføre oppdraget.

DOUGRAY SCOTT («MI2») blir John Malkovichs leiemorder i «Ripleys Game». Scott skal spille en italiensk bonde som er døende av leukemi. Ripley trenger en leiemorder og tilbyr bonden masse penger for jobben. Bonden Jonathan blir en høyst usannsynlig morder.

USIKKER: George Clooney.