Usikker skjebne for «Underholdningsavdelingen»

Ikke på TV til neste år.

TAR PAUSE: «Underholdningsavdelingen» vil ikke å bli å se på TV til neste år. Her representert ved Martin Beyer Olsen (til venstre) og Christian Mikkelsen i sketsjen «Kommentatorboks». Foto: Ole Kaland / NRK
TAR PAUSE: «Underholdningsavdelingen» vil ikke å bli å se på TV til neste år. Her representert ved Martin Beyer Olsen (til venstre) og Christian Mikkelsen i sketsjen «Kommentatorboks». Foto: Ole Kaland / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): NRK legger ned «Underholdningsavdelingen» - i hvert fall fram til 2018, melder nettsida Filter TV og medier.

Det bekrefter underholdningssjef Charlo Halvorsen i NRK overfor Filter:

«Trolig ikke Underholdningsavdelingen i 2017. Men kommer med mye annen moro, også på lørdag etter nyttår. Vi bruker rett og slett pengene på noe annet.

Så får vi bare se om vi kommer tilbake med Underholdningsavdelingen i 2018».

717 000 seere i snitt Det sketsjbaserte programmet hadde sin premiere i 2013, og fikk den gang terningkast fire av Dagbladets anmelder. Siden har «Underholdningsavdelingen» bygget seg opp en solid følgerskare, og hadde 717 000 seere i snitt siste sesong, ifølge Filter.

Flere «Underholdningsavdelingen»-sketsjer har blitt en hit både i Norge og Sverige, mens andre innslag har fått skarp kritikk.

Robert Stoltenberg, Live Nelvik, Bjarte Tjøstheim og Vidar Magnussen var blant de faste programlederne i de første sesongene av programmet.

Siden har nye krefter overtatt roret, og da «Underholdningsavdelingen»s fjerde sesong rullet over skjermen i vår var det med Martin Beyer Olsen, Christian Mikkelsen, Silje Torp, Kristine Riis og Christian Skolmen som programledere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.