Usikker skjebne for «Underholdningsavdelingen»

Ikke på TV til neste år.

TAR PAUSE: «Underholdningsavdelingen» vil ikke å bli å se på TV til neste år. Her representert ved Martin Beyer Olsen (til venstre) og Christian Mikkelsen i sketsjen «Kommentatorboks». Foto: Ole Kaland / NRK
TAR PAUSE: «Underholdningsavdelingen» vil ikke å bli å se på TV til neste år. Her representert ved Martin Beyer Olsen (til venstre) og Christian Mikkelsen i sketsjen «Kommentatorboks». Foto: Ole Kaland / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): NRK legger ned «Underholdningsavdelingen» - i hvert fall fram til 2018, melder nettsida Filter TV og medier.

Det bekrefter underholdningssjef Charlo Halvorsen i NRK overfor Filter:

«Trolig ikke Underholdningsavdelingen i 2017. Men kommer med mye annen moro, også på lørdag etter nyttår. Vi bruker rett og slett pengene på noe annet.

Så får vi bare se om vi kommer tilbake med Underholdningsavdelingen i 2018».

717 000 seere i snitt Det sketsjbaserte programmet hadde sin premiere i 2013, og fikk den gang terningkast fire av Dagbladets anmelder. Siden har «Underholdningsavdelingen» bygget seg opp en solid følgerskare, og hadde 717 000 seere i snitt siste sesong, ifølge Filter.

UNDERHOLDNINGSAVDELINGEN: (Fra venstre) Martin Beyer Olsen, Christian Mikkelsen, Silje Torp, Kristine Riis og Christian Skolmen har vært «Underholdningsavdelingen»s faste programledere i år. Foto: NRK
UNDERHOLDNINGSAVDELINGEN: (Fra venstre) Martin Beyer Olsen, Christian Mikkelsen, Silje Torp, Kristine Riis og Christian Skolmen har vært «Underholdningsavdelingen»s faste programledere i år. Foto: NRK Vis mer

Flere «Underholdningsavdelingen»-sketsjer har blitt en hit både i Norge og Sverige, mens andre innslag har fått skarp kritikk.

Robert Stoltenberg, Live Nelvik, Bjarte Tjøstheim og Vidar Magnussen var blant de faste programlederne i de første sesongene av programmet.

Siden har nye krefter overtatt roret, og da «Underholdningsavdelingen»s fjerde sesong rullet over skjermen i vår var det med Martin Beyer Olsen, Christian Mikkelsen, Silje Torp, Kristine Riis og Christian Skolmen som programledere.

- På vei mot noe bra Overfor Filter TV og medier gir Torp uttrykk for at NRKs avgjørelse om å legge programmet på is er trist.

- Vi var på god vei mot noe bra, men nå blir arbeidsprosessen brutt. Det blir spennende å se om de klarer å samle troppene igjen på et senere tidspunkt, sier hun til nettstedet.

Dagbladet har forsøkt å få tak i underholdningssjef i NRK, Charlo Halvorsen, uten hell.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer