Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Usikkert når Bowies ekskone får vite om hans død

Deltar i kjendisutgaven av «Big Brother»

ISOLERT: David Bowies ekskone Angie deltar for øyeblikket i kjendisutgaven av «Big Brother»  i Storbritannia. Foto: NTB Scanpix
ISOLERT: David Bowies ekskone Angie deltar for øyeblikket i kjendisutgaven av «Big Brother» i Storbritannia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Deltakerne i TV-serien «Big Brother» er isolert fra omverdenen i 100 dager, og ifølge den engelske avisen Daily Mirror er det ennå usikkert når og hvordan Angie Bowie vil bli informert om dødsfallet.

Angie Bowie har i TV-serien sagt at hun ikke har snakket med sin eksmann på nesten 40 år.

66 år gamle Angela Bowie var gift med popstjernen fra 1970 til 1980 og sammen fikk de sønnen Duncan Jones i 1971.

Angela Bowie har jobbet som skuespiller, modell og sanger. Hun var blant annet med i den kjente Bowie-dokumentaren «Ziggy Stardust and the Spiders from Mars» i 1973.

Den 17. sesongen av «Celebrity Big Brother» startet 5. januar i år. I realityserien blir en gruppe kjendiser isolert fra omverdenen i et videoovervåket hus.

GIFT I TI ÅR: Angie Bowie og David Bowie var gift fra 1970 til 1980. Her med sønnen deres Duncan Zowie Jones i 1974. Foto: NTB Scanpix
GIFT I TI ÅR: Angie Bowie og David Bowie var gift fra 1970 til 1980. Her med sønnen deres Duncan Zowie Jones i 1974. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mirror har hun allerede truet med å forlate serien på grunn av en krangel med skuespilleren Tiffany Pollard.

Bowies nåværende kone, den amerikanske modellen Iman, har fortsatt ikke kommentert dødsfallet. Iman er moren til Bowies andre barn Alexandra, som ble født i 2000.

(NTB/Dagbladet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media