Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Usikkert utfall»

Av Vegard Fossen.

|||Presentasjon:

Serien min heter «Usikkert utfall». Jeg har valgt å ha med fem karakterer som vil være med gjennom hele serien, men mengden av fokus på de fem varierer. De to med mest fokus er Sturla og Hansa, og serien er bygd opp rundt disse to og deres arbeidsplass, et tatoveringsstudio. For å ikke få for tynt grunnlag tok jeg også med tre figurer til, dyrlegestudenten Carmen, hippien Nelden og Hansas stamkunde Pæra. Jeg har valgt å gjøre de fire førstnevnte så og si normale, ettersom det er slik et menneske oppfatter seg selv. Pæra er litt annerledes, og går under samme kategori som de andre kundene, Carmens kolleger og Neldens venner; litt spesielle.  

Seriens utviklingsmuligheter
Serien handler om et tatoveringsstudio og bare der er det en del å ta av. Vi snakker veldig misfornøyde kunder, utvidelse av studioet, søksmål fra kunder. Sannsynligvis kommer det også et par figurer til inn i bildet, disse vil nok ikke være mindre normale enn våre venner. Kjærlighetshistorier er vel etterhvert også på sin plass å få igang. Vi kommer også til å ta et dypdykk i Neldens privatliv. Vi stifter også et bedre bekjentskap til Hansas enmannsband «Dickrash».

Om meg
Jeg heter Vegard Fossen, er 19 år og bor i Heggedal, Asker. Har gjort meg ferdig med 13 års skole og har tatt meg et friår. Skal sannsynligvis studere grafisk design til høsten. Er for tiden ansatt i Asker kommune som vikar. Jeg er  interessert i tegneserier, fotball og musikk.

image: «Usikkert utfall»
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media