Uskyldig Manson-trommis

Det var neppe Marilyn Mansons trommis som ble tatt med 3 gram hasj på danskebåten i går kveld. Han landet nemlig på Kjevik klokken 16.34 i dag.

Mansontrommis tatt med dop

Trommeslager Ginger Fish, oppkalt etter den pedofile seriemorder-kannibalen(!) Albert Fish, ankom Kjevik Lufthavn i ettermiddag lykkelig uvvitende om oppstyret rundt det angivelige narko-beslaget.

Sjefen sjøl, Marilyn Manson, kom usminket, men med hatt og i følge med sin samboer.

Ukjent for politiet

Det var Fædrelandsvennens Quart-bilag som i dag morges brakte nyheten om at Mansons trommeslager hadde blitt tatt med narkotika. Kristiansand Politikammer påstår nå at de ikke har noe kjennskap til en slik arrestasjon. Tollvesenets talsmann var i skrivende stund ikke tilgjengelig. Uansett, det var nok noen som ga seg ut for å være Fish. For han har neppe tatt danskebåten bare for å hive seg på nattoget opp til Gardermoen for å rekke flyet tilbake til Kjevik.

Dermed er bandet Pinsemenigheten arrangerte bønnemøte mot foreløpig frikjent for beskyldningene om at de vil bringe fordervelse over ungdommen i byen. Men kvelden er enda ung - Manson går på scenen kl 21.45.