- Usømmelig av Sissel

Norges Kvinne- og Familieforbund mener at Sissel Kyrkjebø viser usømmelig framferd som kvinne og mor.

Det er Norges Kvinne- og Familieforbund på Voss som mener at Sissel Kyrkjebø, med sin nye image i egenreklame for den siste cd-en sin, viser 'usømeleg framferd som kvinne og mor'.

Dette skriver forbundet i et brev til statsrådene Karita Bekkemellem Orheim og Ellen Horn, hvor forbundet tar sterk avstand fra sexfokusert reklame vist på tv på tidlig kveldstid, ifølge Bergens Tidende.

Det er særlig reklameklipp fra Sissels video sammen med Espen Lind, hvor de synger duetten «Where the lost ones go», som har satt vossesinnene i kok.

«Reklameinnslaget om Sissel og songaren Espen Lind var berre eitt av mange eksempel. Vi reagerer på reklame krydra med blotting, samleie- og sexfokuserte rørsler som ikkje har noko å gjera med det ein reklamerer for».

Det sier Kari Berit Vethe, leder av forbundets Vossegruppe til Bergens Tidende.

«Reklamen for musikkvideoen til Sissel viser etter vårt syn ei usømeleg sexfokusert framferd, frå ei kvinne og mor, saman med ein mannleg songar», sier Vethe videre.

I brevet oppfordrer Vethe og forbundet statsrådene til å sørge for at TV-kanalene viser et større ansvar for hva som vises på tv mens barn fortsatt ser på.

Forbundet ber også de to statsrådene vise ansvar for hvordan barn og unge påvirkes gjennom mediene.

<B>VISER HUD: </B>Sissel viste litt hud både i videoen som har skapt reaksjonene, og da hun her på bildet optredde sammen med Espen Lind under utdelingen av Spellemannsprisen i Oslo Spektrum i mars i år.<br> Foto: SCANPIX<br> <!--#if expr="$QUERY_STRING = 986303348" --> <!--#include virtual="/ssi/vote/986303348/result.html" --> <!--#else --> <!--#include virtual="/ssi/vote/986303348/vote.html" --> <!--#endif -->
<B>VISER ENDA MER HUD:</B> Sissels nye image har blitt mer moderne, og kanskje litt råere enn det var før, med hennes siste cd "All Good Things". Bildet er ett promobilde hentet fra Sissels eget offisielle nettsted: <a href=http://www.sissel.net>www.sissel.net</a><br>