Uspiselig

Madonna fikk bare 8. plass. Se lista over Hollywoods kjøligste kjendiser.

Også i år har filmbladet Film Threat gjennomført sin kåring av Hollywoods mest uspiselige kjendiser. Kåringa er en reaksjon mot oversiktene over de hotteste og mektigste kjendisene som ofte publiseres i Entertainment Weekly og Premiere.

- Hollywood blir drevet av fullstendig drittprat. Ingen bryr seg om de listene bortsett fra folkene som er på dem. Det er bare Hollywood som stimulerer seg selv - som vanlig, skriver bladet i den noe syrlige innledningen til kåringen.

- For å kjempe mot denne makta har vi satt sammen denne kjølige lista til deg. Ja, det er klart for Film Threats årlige liste over «De frigide 50: De kjøligste menneskene i Hollywood».

Lista

Øverst på lista troner Russel Crowe. Bladet mener at den store kjeften hans kostet ham Oscar for rollen i «Et vakkert sinn».

- Hvis han ikke slutter å gjøre folk forbanna, kommer han til å slutte å få delta i filmer som «Gladiator», og gå tilbake til B-filmrøttene sine fra foreksempel «Mystery, Alaska».

Andreplassen går til Winona Ryder, som for tre uker siden ble funnet skyldig i tyveri og hærverk etter et besøk i en eksklusiv klesforretningen i Beverly Hills i fjor.

- Hun fikk mer oppmerksomhet for sitt langfingrede rabattforsøk enn hun fikk for sitt siste halve dusin med filmer. Husker du den gang hun tok sjansen på kvalitetsfilmer som «Mermaids - Hvordan selge sko til en havfrue» og «Heathers»?

Søppel

Bronsen får Cuba Gooding Jr. Ikke blant de aller mest kjente skuespillerne her i Norge, men han er kinoaktuell med «Eventyr i Alaska».

- Vis ham pengene, og han tar rollen uansett hvor dårlig rollen er. Med søppel som «Eventyr i Alaska», «Rat Race» og «Boat Trip» er det aldeles ufattelig å tenke tilbake til da han spilte i filmer som «Boys n' the Hood» og faktisk vant en Oscar for «Jerry Maguire».

Robert DeNiro kaprer fjerdeplassen rett foran Woody Allen.

- Slå rolig på trommene mens filmene hans utvikler seg fra det meningsløse til det utrolig flaue.

Mens Woody Allen får kjeft fordi han fortsatt lager filmer.

- Hvorfor... Vær ærlig, HVORFOR?... får han fremdeles lov til å spy ut filmer? Bortsett fra et par filmkritikere i New York, er det virkelig noen som bryr seg om å se hans jamrende og buktende filmer?

Sjetteplass gikk til Rosie O'Donnell, fulgt av Eddie Murphy, Madonna, Hayden Christensen og Robert Blake.

5. plass: Woody Allen
1. plass: Russel Crowe
2. plass: Winona Ryder
3. plass: Cuba Gooding Jr.
4. plass: Robert DeNiro