Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Usuper

Gamle vitser om igjen.

FILM: Når det blir satt i riktig sammenheng kan det være ustyrtelig morsomt å se andre ha det vondt. Hvis jeg skal være helt ærlig kan promp, tiss og bæsj også være moro. Men alt har sin grense.

På samme måte som skrekkfilm, historiske epos, agentfilmer, romantiske komedier - og hvis vi går flere tiår tilbake: katastrofefilmer - er det nå de siste åras trikotkledde superhelter som kjøres gjennom parodikverna. «Superhero Movie» parodierer i hovedsak «Spiderman», krydret med litt «X-Men» og «Fantastic Four», og har noen gode øyeblikk. Men langt fra nok til å fylle halvannen time. I tillegg er manus verken særlig fantasifullt, originalt eller fikst. Og humoren? Du skal høre mye, heter det, og det har vi også etter hvert gjort. Når du er blitt fortalt de samme vitsene tilstrekkelig mange ganger, mister de underholdningsverdien. Som i «Superhero Movie».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media