Ut av Cæsar med et pang

Ryktene går om at såpedronningen snart blir såpeengel. Henriette Lien benekter påstanden. Men når det skjer, vil hun gjerne bli skutt!

- Medfører det riktighet at Nini snart ekspederes over til Georg i det hinsidige?

- Kontrakten min med TV2 pålegger meg taushetsplikt om Ninis umiddelbare fremtid, så det kan jeg ikke kommentere.

- Hvordan ville du foretrekke at det skulle skje da, når den tid kommer ?

- Det mest elegante ville være om hun fikk gå ut med et pang. Jeg har levet med henne ti timer hver dag i halvannet år til nå, så når vi to skilles vil jeg helst ha henne definitivt død. Men det blir neppe meg som bestemmer.

- Og du blir Henriette igjen ?

- Det får vi se på. Jeg har før sagt at capsen skal av og krøllene vekk, men jeg har blitt så vant til å gjemme meg under lua i det sivile at jeg føler meg naken uten. Men brusehodet hennes må bort.

- Hvor går så veien etter henne ?

- Det er temmelig åpent, men hvis vi snakker om ønskedrømmer så vil jeg gjerne bruke litt mer munn. Det har gitt mersmak å ha en rolle med stemme og det vil jeg gjerne få utvikle videre. Arbeidspresset på «Cæsar» er veldig hardt og i tilegg har jeg nå 3 kvelder i uke på Chat Noir. Etter denne runden vil jeg nok forsøke å samle meg litt og så konsentrere meg litt rundt neste utfordring. Og livet mitt også for den saks skyld.

- Veldig snart 30something på Grünerløkka, byens største lekeplass for X-generasjonen ?.

- Mmmm, men ikke singel.

HAR KJÆRESTE: Henriette ønsker mer tid til familie, venner og kjæresten - Kristian Murstad - når hun en gang er ferdig med hotell Cæsar.