Ut av skapet

REMs Michael Stipe er homofil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag slippes REMS nye plate «Reveal». Samtidig slipper frontfigur Michael Stipe seg selv ut av skapet. Han forteller til det amerikanske magasinet Time at han har vært i et homofilt forhold de siste 3 årene.

Tidligere har han vært tilbakeholden med å kommentere spørsmål om dette. Nå føler han at det er på tide å stå åpent fram.

- Jeg har blitt framstilt som en feiging når temaet har vært oppe, i steden for en som virkelig følte at dette var et privat anliggende, sier han til Time i følge Dotmusic.

Stipe forteller at partneren ikke er kjendis, men beskriver han som en fantastisk mann.

Samtidig har det blitt kjent at Stipe bidrar på Kool G Raps kommende album «Giacana Story». Han synger på sporet «Called Onez». Utdrag fra en telefonsamtale mellom han og Jez Willis skal brukes på fire spor på Utah Saints nye album.

Den nye plata fikk fredag terningkast 6 av Dagbladets anmelder Fredrik Wandrup: - Musikken signaliserer sommer, sommer, sommer, en slags blåklokkevikua i rockformat, skriver han.

Altså er det en hel del å se fram til for Michael Stipe fans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer