Ut i verden med barnebillett

Det var så gamle rockejournalister fikk tårer i øynene. Mange år er gått siden en norsk popgruppe klarte å få trafikken på Karl Johan til å stoppe opp. I går klarte Marit og Marion i M2M det igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag reiser Marit Larsen (16) og Marion Ravn (15) til USA, England og Tyskland for å kapre enda flere platekjøperes hjerter. Allerede har 500 000 bare i USA kjøpt singelen «Don't Say You Love Me». Og selv om den denne uka falt fra 21. til 60. plass på den amerikanske Billboard-lista, snakker vi fortsatt om en av de største popsuksessene fra Norge på lange tider. I går debuterte de også med en knallsterk 3. plass på VG-lista. I slutten av februar er de tilbake i Norge, og da får du høre dem «live» på Spellemann-showet i Oslo Spektrum.

Lilla drømmer

Og i går møtte de den norske pressen for en prat. Blir det den siste, mon tro, før vi må gjennom fire managere, tolv promobabes og fire livvakter? Journalisten fra Romerikes Blad beklaget seg i går over at han allerede savner telefonene fra jentenes foreldre for omtale.

- Det er litt vanskelig å venne seg til fokuseringen. Men vi er veldig glade for at så mange mennesker liker musikken vår, sier Marit.

De har allerede vært 10- 12 ganger i USA for å spille inn plata «Shades of Purple», som kommer 21. februar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer