Ut og jobbe

Det er en likestillingsrevolusjon på gang i den pakistanske minoriteten i Norge.

STOR ENDRING: Vi er vitne til en rask og omfattende endring der døtrene til de pakistanske innvandrerne som kom til Norge på 70-tallet tilpasser seg til det norske mønsteret for arbeid og barneomsorg. Bildet er fra barneaktiviteter på Holmlia i Oslo. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
STOR ENDRING: Vi er vitne til en rask og omfattende endring der døtrene til de pakistanske innvandrerne som kom til Norge på 70-tallet tilpasser seg til det norske mønsteret for arbeid og barneomsorg. Bildet er fra barneaktiviteter på Holmlia i Oslo. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

IDEER: Bushra har tre barn. Hun er født i Norge, av pakistanske foreldre som kom hit som innvandrere på 70-tallet. Hun har høyere utdannelse og jobber et par timer i uka som frilanser, men så snart hennes yngste sønn får barnehageplass skal hun ut i arbeidslivet for fullt. 

"Det er ikke sunt å være så mye hjemme. De husmødrene, jeg skjønner ikke hvordan man kan være det hele livet. Jeg hadde blitt gal. Det hadde ikke gått."

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer