LANGER UT: Axl Rose (bildet) har ikke helt sansen for sin gamle bandkompis Slash. Foto: SCANPIX /AFP /Bru GARCIA
LANGER UT: Axl Rose (bildet) har ikke helt sansen for sin gamle bandkompis Slash. Foto: SCANPIX /AFP /Bru GARCIAVis mer

Utelukker Guns N' Roses-gjenforening

- Slash er en kreftsvulst

(Dagbladet.no): Den skandaleomsuste Guns N' Roses-vokalisten sparer ikke på kruttet når han omtaler tidligere bandkolleger og plateselskapet.

De som har levd i håpet om en gjenforening av den klassiske Guns N' Roses-besetningen ser ikke ut til å bli bønnhørt med det første.

- En kreftsvulst
I et intervju med musikeren Del James som er gjengitt på AOL Music-siden spinner.com, svarer Axl Rose et ubetinget «nei» på spørsmål om han vil vurdere å delta i en gjenforening av enten «Appetite»- eller «Illusions»-besetningene.

- Det finnes ingen muligheter for at jeg noen gang kommer til å ha noe med Slash å gjøre, sier Rose før han fortsetter,

- Kort fortalt, jeg anser han som en kreftsvulst det er best man fjerner, unngår, og jo mindre noen hørte fra han eller hans tilhengere, jo bedre.

Slash' kone Perla Hudson svarer på Rose sitt angrep i en blogg på sin egen Myspace-side:

- Jeg skulle ønske han var mann nok til å slenge dritt til Slash ansikt til ansikt... Taper!

Sviktende salg
«Chinese Democracy» solgte  261.000 eksemplarer i Statene i sin første uke, noe som er i nærheten av det Velvet Revolver-debuten til de tidligere Guns N' Roses-medlemmene Slash, Matt Sorum og Duff MacKagan solgte i sin åpningsuke.

Eksperter har utført analyser på om det er plateselskapet Interscope eller Rose' manglende vilje til å promotere produktet eller gi konserter som er årsaken til det sviktende salget.

I et e-postintervju med Billboard.com langer Rose ut mot plateselskapet, og sier:

- For det meste ser jeg på det som om vi ikke har noe plateselskap, men en gjeng med grådige lånehaier.

 «Chinese Democracy» tok 14 år og kostet rundt 100 millioner kroner å lage.

TIL QUART: Slash, kjent fra band som Guns'n Roses og Velvet Revolver, kommer til Quartfestivalen i sommer. Men det blir neppe sammen med Axl Rose, skal vi dømme etter sistnevntes uttalelser. 
Foto Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
TIL QUART: Slash, kjent fra band som Guns'n Roses og Velvet Revolver, kommer til Quartfestivalen i sommer. Men det blir neppe sammen med Axl Rose, skal vi dømme etter sistnevntes uttalelser. Foto Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer