MER FILM: Nå kan denne gjengen dukke opp på film igjen. Her fra premieren til «Sex og singeliv 2» i 2010 i London. Fra venstre Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis og Kim Cattrall. Foto: Stella Pictures
MER FILM: Nå kan denne gjengen dukke opp på film igjen. Her fra premieren til «Sex og singeliv 2» i 2010 i London. Fra venstre Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis og Kim Cattrall. Foto: Stella PicturesVis mer

Utelukker ikke mer «Sex og singeliv»

Historien til den tredje filmen skal være klar. Det bekrefter Sarah Jessica Parker.

(Dagbladet): Historien til den tredje «Sex og singelliv»-filmen er klar. Det bekrefter skuespiller Sarah Jessica Parker i et intervju med magasinet Parade.

- Jeg kjenner historien. Det er en liten sak, men jeg synes den bør fortelles. Spørsmålet er når det vil være riktig å fortelle den, sier hun til det amerikanske magasinet.

«Sex og singelliv» startet som en tv-serie på amerikansk tv i perioden 1998 til 2004. I Norge var det TV3 som sendte serien om de fire single venninnene i 30-årene.

Sarah Jessica Parker hadde hovedrollen i serien. I 2008 kom den første filmen basert på situasjonskomedien.

Kniver med Jolie Rollen som Carrie Bradshaw har vært lukrativ for Parker. Hun kniver nå med Angelina Jolie om å være på topp av Forbes liste over beste skuespillerinner.

- Hvor får de disse tallene fra?, spør hun og fortsetter:

- Jeg hadde overhodet ikke drømt om dette. Målet var å bli en god skuespiller. Jeg er ikke opptatt av penger eller kjendiseri, hevder hun overfor Parade.

Hun forteller videre at hun elsker jobben sin som skuespiller.

Vil la han vente Parker har også medvirket i flere musikaler på Broadway, blant annet «Annie» og «How to Succeed in Business Without Really Trying».

Hun er i dag gift med skuespiller Matthew Broderick. Sammen har de to en sønn på åtte år og to tvillingjenter på to. Sønnen har lyst til å følge i mor og fars fotspor.

- Jeg vil at han skal vente til etter college, men jeg tenker også at han kanskje kan ha godt av å lære nå hvor tøft yrket er allerede nå.