Utelukker ikke mer «Sex og singeliv»

Historien til den tredje filmen skal være klar. Det bekrefter Sarah Jessica Parker.

MER FILM: Nå kan denne gjengen dukke opp på film igjen. Her fra premieren til «Sex og singeliv 2» i 2010 i London. Fra venstre Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis og Kim Cattrall. Foto: Stella Pictures
MER FILM: Nå kan denne gjengen dukke opp på film igjen. Her fra premieren til «Sex og singeliv 2» i 2010 i London. Fra venstre Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis og Kim Cattrall. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Historien til den tredje «Sex og singelliv»-filmen er klar. Det bekrefter skuespiller Sarah Jessica Parker i et intervju med magasinet Parade.

- Jeg kjenner historien. Det er en liten sak, men jeg synes den bør fortelles. Spørsmålet er når det vil være riktig å fortelle den, sier hun til det amerikanske magasinet.

«Sex og singelliv» startet som en tv-serie på amerikansk tv i perioden 1998 til 2004. I Norge var det TV3 som sendte serien om de fire single venninnene i 30-årene.

Sarah Jessica Parker hadde hovedrollen i serien. I 2008 kom den første filmen basert på situasjonskomedien.

Kniver med Jolie Rollen som Carrie Bradshaw har vært lukrativ for Parker. Hun kniver nå med Angelina Jolie om å være på topp av Forbes liste over beste skuespillerinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer