Vår nye serie fortsetter i full fart:

Uten de steinrike går verden rett til helvete, vi ber for Davos-folket

Makan til respons for "Vi skriver om uaktuelle bokutgivelser":

SUKSESSEN FORTSETTER: I går startet vi med serien "Vi skriver om uaktuelle bokutgivelser" og folket (se bildet) har stått i kø utenfor våre redaksjonslokaler for å be om autografer, penger og gode råd. Vi LIKES. Derfor mer i dag. Foto: Tom Stalsberg
SUKSESSEN FORTSETTER: I går startet vi med serien "Vi skriver om uaktuelle bokutgivelser" og folket (se bildet) har stått i kø utenfor våre redaksjonslokaler for å be om autografer, penger og gode råd. Vi LIKES. Derfor mer i dag. Foto: Tom Stalsberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går var det nok en fin tirsdag i vinterlandet som nå består av cirka 1,6 millioner fotografier av skitupper, snøtunge greiner og hvite vidder på Facebook og Instagram. Fine ting. Vi LIKES, men vi har da ikke nevnt videosnuttene. Men, i går startet vi også opp – nettopp på denne spalteplass på den aller siste siden i denne avisa som fortsatt vil utkomme på papir en stund til og for dette trykker vi smilefjesLIKES – en serie vi antar vil bli en gedigen suksess. Siden oppstarten har vi mottatt diverse likes, og det er bra. Likes er viktigere enn samtaler, dram og #Allah.

Vår serie heter «Vi skriver om uaktuelle bokutgivelser». Dette er gjerne bøker innkjøpt på et eller annet flott antikvariat. Eller det kan være om en utgivelse vi har fått av for eksempel en landstryker av en fjellgeit fra Nordland som heter Ronald Nystad Rusaanes. Han er litteraturviter, cand philol, med hovedfag på Knut Hamsuns vandrertrilogi fra Universitetet i Oslo 2001. The Ronald er også mer enn sobert involvert i litteraturfestivalen Det Vilde Ord i Bodø og avdelingsleder ved byens «suverene nye rønne av et bibliotek». Hans bok kom ut i 2013 på forlaget Samum og bærer tittelen «Nirvanas bulder. Knut Hamsun og Orienten». Nyttig verk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer