Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Uten dramatikk

"Kvinnen i dine drømmer" handler om en spansk filmstjernetropp som skal lage musikal i nazityskland. Filmen vakler og faller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv ikke den slående Penelope Cruz kan redde denne filmen fra et beklagelig havari.

Hun er midtpunktet i en spansk filmstjernetropp på jobb i nazitidas Tyskland, hvor det skal lages en spansk og en tysk versjon av en musikal kalt «Kvinnen i dine drømmer». Propagandaminister Joseph Goebbels (Johannes Silberschneider) kaster seg over vår venninne, filmens statister er jødiske fanger, men alle har valgt å lukke øynene for virkeligheten - inntil det ikke lenger er mulig.

Fernando Trueba kretser altfor lenge rundt sitt vesentlige tema i stedet for å gå løs på det. Det innledes og innledes, mens slapp burlesk komikk slåss mot dramatikken med det resultat at ingen av delene står på egne bein i en forutsigbar helhet.

Men det er ikke vanskelig å se at Cruz har framtida foran seg på lerretet.l

<B>UTSTRÅLING: </B>Penelope Cruz sjarmerer også Goebbels. Se klipp fra <a href=\'http://live1.sonera.se/meta/ondemand/dbmed/filmpremierer.ram\'>filmen</a>