Uten en tråd!

Her er bildene som avslører hvilke nakenscener Spice Girls har å by på når de kommer til Norge i slutten av mai. Jentegruppa tyr til dristig nattklubbunderholdning foran øynene på sine småbarnfans.

På turnéåpningen i Dublin var det fans ned i fireårsalderen. Og ikke noe tyder på at det vil være noe annerledes når den «barnevennlige» gruppen inntar Oslo Spektrum for to utsolgte konserter i slutten av mai. Likevel benytter superstjernene seg av triks som er sjelden vare i barnehagen.

Nakenfrekkis

Dagbladet var til stede på Spice Girls' verdensturnéåpning i Dublin i slutten av februar. Der var vi selv vitne til krydderjentenes nakenfrekkis. Etter å ha gjennomført to låter etter pausen, forsvinner Geri, Mel B., Mel C., Victoria og Emma bak et større forheng mens scenelyset dempes. Når lyset slås på igjen sitter de fem Spice-jentene bak hver sin stol - tilsynelatende splitter nakne. Fra posisjonen oppe på galleriet på siden av scenen i Dublins The Point var det tydelig å se at enkelte av Spice-jentene hadde tatt nakenscenen helt på alvor. Et par av de andre dekket til puppene så godt de kunne. Sammen framførte de korrekt nok «Naked».

Skrever og strutter

Etter at Spice Girls har blitt 90-tallets aller største popfenomen har de i større og større grad forsøkt å styre pressen. I forbindelse med turnépremieren i Dublin var det bare en håndfull billedbyråer som fikk anledning til å ta bilder. Men da bare helt innledningsvis i konserten. Og således sørget Spice Girls for at sekvensen der de sitter skrevende og struttende på sine små stoler forble en «hemmelighet» mellom dem og fansen i salen. Men nå har bildene av den omdiskuterte sekvensen kommet ut. Og dette er bilder som kan sette fart i diskusjonen om Spice Girls er gode forbilder eller ei.

Fansen misforstår

- Spice Girls-moten hører ikke hjemme i barneklesskap. Hva får foreldre til å kle barna sine som sexbomber? Hvorfor får åtteåringer ha piercing i navlen? uttalte en oppbrakt trend- og moteekspert Lisbeth Larsen til Dagbladet i november. Hun raste mot moter som får barn til å likne små voksne, og da med Spice Girls som et naturlig utgangspunkt.

Nå viser en ny undersøkelse foretatt av den engelske barneorganisasjonen Kidscape at små barn blir mer aggressive når de forsøker å etterlikne sine velvoksne og seksuelt blomstrende idoler.

«Spiceworld»-turneen går nå som en farsott over hele Euorpa. Og strippeshowet er en selvfølgelig del av hver eneste konsert. Også konsertene i Oslo Spektrum 28. og 29. mai. Hvor over 15000 unge fans har sikret seg billett.

NAKED GIRLS:</B> &#171;Man skal ikke være overdrevent moralsk for å se at dette blir som å slippe fem struttende nattklubbartister inn i barnehagen&#187; skrev Dagbladets anmelder etter Spice Girls-turnéåpning i Dublin i februar. Nå er bildene som viser sekvensen, kommet ut.