ROCKENS MØDRE: 
Veronica Grohl sammen med sønn og rocker, Dave Grohl. Nå snakker rockens mødre ut om hvordan det blant annet er og har vært å være mor til nettopp en rocker. Foto: NTB Scanpix
ROCKENS MØDRE: Veronica Grohl sammen med sønn og rocker, Dave Grohl. Nå snakker rockens mødre ut om hvordan det blant annet er og har vært å være mor til nettopp en rocker. Foto: NTB ScanpixVis mer

IDEER

Uten mor ingen sex, drugs & rock ‘n’ roll

Ikke alle mødre har fostret en rockestjerne. Men alle rockestjerner har en mor.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Virginia Hanlon Grohl er mora til et rockeidol og beviser en gang for alle at uten mor er det ikke mulig å fyre av et eneste riff eller skape et eneste stadionrefreng.

Virginia Grohl er moren til Dave Grohl, Foo Fighters sterke mann og rockens reale onkel. Etter en lang karriere som lærer har Virginia brukt et par pensjonistår på å skrive den rørende boka «From Cradle to Stage - Stories from the Mothers who Rocked and Raised Music’s Greatest». Endelig en rockebiografi sett fra mors perspektiv! Her forteller fru Grohl hvordan det var å oppdra den viltre guttungen og om hvordan det er å stå bak scenen når sønnen tar kommandoen over titusenvis av fans.

Hun ante ikke at Dave skulle bli en av klodens største rockestjerner, og skjønner det fortsatt ikke helt. Hva er det som driver sånne som ham til å legge alt annet til side for å puste, drømme og spise rock til morgen, middag og kvelds? For å finne svar oppsøkte hun mødrene til Michael Stipe fra R.E.M., Dr. Dre, Kelly Clarkson, Dave Matthews, Amy Winehouse og en vakker bukett andre mødre med stjerneavkom.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn