Uten Morten

Morten dukket aldri opp på bandøvelsen i fjor høst. Nå fortsetter Girl From Saskatoon uten trommisen sin - men har ikke gitt opp håpet om å finne ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FREDRIKSTADSBANDET Girl from Saskatoon fikk mye oppmerksomhet da de kuppet Øyafestivalen i fjor. Siden de ikke sto på programmet, leide de seg like godt en bod i den såkalte handlegata, og her spilte de flere konserter hver dag. Et par måneder senere var de med på Zoom-konkurransen. Det ble den nest siste konserten de gjorde som trio. Natt til søndag 16. november forsvant trommeslager/gitarist Morten André Jørgensen. Han ble sist sett utenfor utestedet Metz i Fredrikstad.

- Vi hadde avtale om å øve på søndagen. Men Morten dukket ikke opp. Og han tok ikke telefonen. Vi synes det var rart, for det var første gang han ikke kom på øving. Han er en veldig pålitelig type, sier gitarist Jens C. Andreassen (28).

- Vi regnet med at han hadde havnet på nachspiel og at telefonen var utladet. Vi får jo gi mannen noen timer, tenkte vi. Men etter hvert begynte andre folk å ringe oss og spørre etter Morten. Han skulle til foreldrene sine den dagen, men kom ikke dit heller, forteller bassist Nathalie Bekkelund (21).

DET HAR GÅTT fire måneder og Morten er fremdeles ikke funnet. Dykkere har søkt, venner og familie har gått manngard og han har blitt etterlyst på mail og internett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer