UTEN TITTEL

Den årlige prisutdelingen til Natt&Dag har spredt seg til fire byer. I Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø belønnes de som har bidratt til byenes urbane kulturliv.

Magasinet Natt & Dag har spredt seg nordover det siste året, til Trondheim og Tromsø. Oslo og Bergen er allerede befestet, og dermed er det duket for kvadruppel prisutdeling innen de fleste kategoriersom gjør en by til en by. Og prisutdelingene ledsages selvfølgelig med konsertprogram i alle byene.

Kategoriene, og de nominerte, har sin lokale vri knyttet til byen prisene gis i. Dermed er det de som har farget byen sin med fengende musikk, et kult klubbkonsept, en spennende utstilling eller en leseverdig bok, som skal belønnes. Og mange flere.

Vestlandshovedstaden er først ute. Bergensprisen deles ut på Maxime torsdag 8. februar. De som skal spille er blant andre Hip hop-bandet Loop Troop fra Sverige, housegiganten Farley Jackmaster Funk fra USA og verdensnormannen TeeBee. Dessuten har Frank Hammersland, tidligere vokalist i Pogo Pops, verdenspremiere på sitt nye prosjekt Popium.

Lørdag 10. februar deles Osloprisen ut på Rockefeller(som kanskje burde hatt en pris selv?). Konserter på fem scener med navn som Granada, Loop Troop og Timbuktu fra Sverige, DJ Paul Johnson og Dj Skip fra USA, og DJ Strangefruit og Rune Lindbæk fra Norge.

På lørdag er det også prisutdeling på Strøket i Tromsø. Her er det først og fremt lokale bidrag på konsertfronten. Blant de som spiller er gruppen Englebarn og klubbkonseptet Element Sound System med Jørg-1 fra Tungtvann som gjesteartist. Det blir også modellvisning av klær.

Sist ute er Trondheim. Søndag 11. februar blir det først prisutdeling på Royal Garden hotell, med gratis Sushi og drikke. Deretter blir det Konsertkappløp på Elvehavna på steder som Blæst, Escape, Tre kråker, Choco Bocho og Barmuda. Hovedattraksjonen er nok Richochets, som aldri har spilt i Trondheim før.

Du kan selv stemme på årets fritidsforbedrer og se programmene til hver enkelt by på nettsidene til Natt&Dagprisen.
Her kan du også se alle nominasjonene i
Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø.