Utendørsscene til to millioner

Gave til operaen fra Oslo kommune.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den Norske Opera & Ballett har fått en utendørsscene i gave fra Oslo kommune. Scenen er foreløpig ikke bygget, men det er satt av to millioner kroner til gaven, opplyser kommunen i en pressemelding.

- Betyr mye

- Dette betyr fantastisk mye. Vi ser nå etter bare tre dager hvor attraktive uteområdene våre er for publikum. Med denne scenen vil vi ha mulighet til å vise våre kunstneriske aktiviteter i friluft i sommerhalvåret, sier informasjonssjef for operaen, Sverre Gunnar Haga, til Dagbladet.no.

Han sier de foreløpig ikke har bestemt seg for hvilken type scene de ønsker, men at de nå holder på å spesifisere hvilke behov de har.

- Jeg vil tro at scenen er klar til neste sommer. Vi gleder oss veldig, men synes det er greit å få kjørt inn huset før vi får den, sier Haga.

Mobil scene

Den nye scenen vil være mobil, slik at den vil kunne settes opp ulike steder i Oslo.

- Bare fantasien setter grenser for hvor det nå kan bli fantastiske forestillinger av høy kvalitet, stor variasjon og med internasjonalt mangfold, til glede for byens innbyggere, sier byrådsleder Erling Lae i pressemeldingen fra Oslo kommune.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer