Utendørsscene til to millioner

Gave til operaen fra Oslo kommune.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den Norske Opera & Ballett har fått en utendørsscene i gave fra Oslo kommune. Scenen er foreløpig ikke bygget, men det er satt av to millioner kroner til gaven, opplyser kommunen i en pressemelding.

- Betyr mye

- Dette betyr fantastisk mye. Vi ser nå etter bare tre dager hvor attraktive uteområdene våre er for publikum. Med denne scenen vil vi ha mulighet til å vise våre kunstneriske aktiviteter i friluft i sommerhalvåret, sier informasjonssjef for operaen, Sverre Gunnar Haga, til Dagbladet.no.

Han sier de foreløpig ikke har bestemt seg for hvilken type scene de ønsker, men at de nå holder på å spesifisere hvilke behov de har.

- Jeg vil tro at scenen er klar til neste sommer. Vi gleder oss veldig, men synes det er greit å få kjørt inn huset før vi får den, sier Haga.

Mobil scene

Den nye scenen vil være mobil, slik at den vil kunne settes opp ulike steder i Oslo.

- Bare fantasien setter grenser for hvor det nå kan bli fantastiske forestillinger av høy kvalitet, stor variasjon og med internasjonalt mangfold, til glede for byens innbyggere, sier byrådsleder Erling Lae i pressemeldingen fra Oslo kommune.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.