KLARE TIL HUMORKAMP: John Brungot (i midten) er ny på laget i humorgjengen "Torsdag kveld fra Nydalen". Showet deres sendes samme kveld i uka som NRKs nye humorsatsing "Storbynatt" med Bård Tufte Johansen og Harald Eia. - Det går an å både like roastbeef og kalamaris, sier Else Kåss Furuseth og er klar for høstens humorkamp på tv.  FOTO: PAUL S. AMUNDSEN
KLARE TIL HUMORKAMP: John Brungot (i midten) er ny på laget i humorgjengen "Torsdag kveld fra Nydalen". Showet deres sendes samme kveld i uka som NRKs nye humorsatsing "Storbynatt" med Bård Tufte Johansen og Harald Eia. - Det går an å både like roastbeef og kalamaris, sier Else Kåss Furuseth og er klar for høstens humorkamp på tv.  FOTO: PAUL S. AMUNDSENVis mer

Utfordrer Bård og Harald til humorkamp

Harald Eia innrømmer at han er spent.

||| - Vi er gamle i gamet. Jeg føler heller at Bård og jeg er utfordrerne deres. De har vunnet flere priser enn oss, og er godt etablerte nå, sier Harald Eia om gjengen som skal gi NRK-traverne konkurranse.

I går var alle som kan krype og gå av TV 2-kjendiser salmet i Bergen til lanseringen av kanalens høstprogram.

Der ble det klart at det er duket for en fjerde sesong av braksuksessen "Torsdag kveld fra Nydalen", som vil gi Bård og Haralds nye show "Storbynatt" kraftig konkurranse.

- Det er en utfordring vi må ta. Det er alltid gøy med konkurranse, selv om jeg synes dette er mer et kompliment. Dette blir gøy og spennende, sier Harald Eia.

Suksess Humorshowene sendes rett etter hverandre samme kveld i uka.

Etter å ha startet svakt med bare 292.000 seere i første program, avsluttet "Torsdag kveld fra Nydalen" vårens sesong med i underkant av 500.000 seere, omtrent like mange seere som "Åpen Post" hadde på det meste.

Men gjengen fra Nydalen er usikre på om de klarer å hamle opp med gamlegutta.

- De er morsomst. Sorry, sånn er det bare, sier Henriette Steenstrup og ser bort på de andre i gjengen.

- Hvis vi er aspirantkorpset, spiller de tuba i janitsjarorkesteret. Vi elsker de og de elsker sikkert oss, og folk elsker å se på tv, så vi får håpe at folk ser begge deler, forklarer Steenstrup og røper at folk nå står i kø for å være med gjest i programmet.

Nytt medlem i gjengen - Vi kan bli et slags vorspielshow til Bård og Harald, sier Furuseth og vedgår at hun ikke frykter konkurransen med NRK-duoen.
- Vi hadde jo regnet med at NRK kom til å lage humorprogram også.

I går ble det i tillegg bekreftet at John Brungot blir nytt medlem i TV 2s humorsatsing.

- Det blir sjukt gøy, jeg gleder meg til å være med på dette herlige laget, sier det nye tilskuddet i gjengen.

I dag starter de med de aller første opptakene til høstens nye sesong.