Uthengt av eksen

TV-dyrlege Trude Mostue (32) droppet samboeren. Hans svar var å henge BBC-stjernen ut som sexgal.

Danske Brian Povlsen (31) flyttet ut av Mostues leilighet i Bristol like før jul. I går inviterte han Sunday Peoples lesere til en titt under det tidligere parets dyne.

- Trude var en tiger i sengen, sier den 31 år gamle dansken - som ifølge den britiske avisen også skal ha grått mens han fortalte sin historie. Det er VG som viderebringer intervjuet.

- Forsmådde kjærester skal man passe seg for, sier Trudes mor Tordis Mostue oppgitt til avisa.

- Jeg vet at det har vært et voldsomt styr i England etter at det ble kjent at forholdet mellom Trude og Brian var over, men dette er veldig skuffende. Brian har vel latt seg friste og fått klekkelig betalt for å sverte henne. Det er bare trist, sier moren.

Beregnende gulljente

Den britiske avisa skriver samtidig at Trude Mostue er forlovet med den velstående idrettspsykologen og gymeieren Howard Thomas, mannen hun traff etter at forholdet til den danske modellen Povlsen var over.

- Trude er BBCs gulljente og alle elsker henne, men TV-seerne vet ikke hvor beregnende den virkelige Trude er, raser den forsmådde dansken.

Povlsen forteller en historie der det skapes inntrykk av at han er blitt lurt inn i forholdet, at han er blitt brukt av den aktive dyrlegen - helt til han ble dumpet til fordel for en som var rikere og bedre.

- Jeg hadde ingen interesse av andre enn Trude, og jeg elsket henne, sier Povlsen, som tok seg jobb i en kaffebar i Bristol for å være i nærheten av samboeren. Men åtte dager før jul flyttet han for seg selv.

- Det har vært den verste julen i mitt liv, sier dansken til Sunday People, og lar britene få del i en rekke intime detaljer om parets sexliv som en slags nyttårshilsen til sin eks-samboer.

TIGER: - Trude var en tiger i senga, forteller eks-samboer Brian Povlsen villig.