Utnytt Blinks muligheter - vinn Quart-billetter

Puss opp profilen din på Blink og vinn billetter til årets happening.

(Dagbladet.no): Blink har fått helt nye profiler.

Nå kan du legge til både bilder, video, musikk, rss-feeder og podcaster og mye mer på profilen din.

Bli med i konkurransen om å lage den kuleste, mest kreative, peneste eller tøffeste profilen og vinn billetter til Quart-festivalen!

Vi deler ut to Quart-billetter til tre vinnere - tilsammen seks billetter til en av årets beste musikkfestivaler.

Dette er også en sjanse til å få profilen din vurdert av proffe webdesignere:

- Jeg vet at det er mange kreative blinkere der ute. Med de nye profilene er det blitt mye lettere å lage en tøff side, forteller Jørgen Stensrud, designer i Dagbladet.no og jurymedlem i profilkonkurransen.Det har kommet inn flere gode bidrag i konkurransen. Sjekk for eksempel  mirs profil for å se hva du må konkurrere mot.

Du melder deg på konkurransen ved å legge inn nicket ditt i en tråd i denne gruppen.

Vinnerne kåres i morgen på Dagbladet.no.

VINN BILLETTER TIL QUART: tigerlil har planene for sommeren klare: 
Det startet med Norwegian Wood, i slutten av juni er det Skiippagurrafestivalen som skal inntas, og i juli venter Midnattsrocken. Quarten står selvsagt også på programmet - bli med i Blinks profilkonkurranse du også, og du kan vinne billetter til en av landets beste musikkfestivaler.
VINN BILLETTER TIL QUART: tigerlil har planene for sommeren klare: Det startet med Norwegian Wood, i slutten av juni er det Skiippagurrafestivalen som skal inntas, og i juli venter Midnattsrocken. Quarten står selvsagt også på programmet - bli med i Blinks profilkonkurranse du også, og du kan vinne billetter til en av landets beste musikkfestivaler. Vis mer
DEG OG DITT: På profilen din viser du andre hvem du er. Legg ut video, bilder og musikk og forandre bakgrunn og farger etter hjertens lyst.