Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Utøya-overlevende fikk VIP-billetter til Bruce

- Det er fint med positive opplevelser denne helgen.

VIP: AUF-medlemmene Torstein Tvedt Solberg, Linn-Cathrin Juell og Silje Rygland har fått besøk av sosialdemokratene Bassel El Qud, Samuel Muyizz, Senja B-A og Nansubuga Ritah fra Libanon og Uganda. De ble alle invitert til konserten i går. Foto: Hans Arne Vedlog.
VIP: AUF-medlemmene Torstein Tvedt Solberg, Linn-Cathrin Juell og Silje Rygland har fått besøk av sosialdemokratene Bassel El Qud, Samuel Muyizz, Senja B-A og Nansubuga Ritah fra Libanon og Uganda. De ble alle invitert til konserten i går. Foto: Hans Arne Vedlog. Vis mer

Åtte ungdomspolitikere fra Norge, Libanon og Uganda som var på Utøya i fjor, fikk VIP-billetter til dagens Springsteen-konsert. Bassel El Qud, Samuel Muyizz, Senja B-A og Nansubuga Ritah fra Libanon og Uganda er på norgesbesøk i anledning minnemarkeringa på søndag.

- Jeg fikk frysninger da vi ble invitert hit i kveld. Det er spesielt, og minneverdig for oss. Musikken til Bruce fungerer veldig godt for meg som sosialdemokrat, sier Muyizzi, som kom fra Uganda på mandag.

Muyizzi ville satt pris på om Bruce kommer på makeringa i morgen.

- Det ville vært veldig spesielt for meg, sier han.

- Det viktigste er markeringa Torstein Tvedt Solberg, AUF, setter pris på positive opplevelser denne helgen.

- Disse dagene, med mye følelser i sving, hjelper det bare sola skinner. Men det er hyggelig at vi får komme hit, sier han.

Han fikk sett Springsteen lørdag kveld, og er ikke så opptatt av om han kommer til Rådhusplassen.

- Om Bruce opptrer i morgen er det fint, men det viktigste er minnemarkeringen, sier Solberg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media