Utro med barnevakten

Jude Law sa unnskyld til forloveden.

(Dagbladet.no): Skuespilleren Jude Law (32) innrømmer å ha vært utro med barnevakten. I en offentlig unnskyldning overfor forloveden Sienna Miller sier han at han angrer dypt på affæren med barnevakten Daisy Wright (26) .

- Jeg vil bare si at jeg er dypt skamfull og opprørt over at jeg har såret Sienna og våre nærmeste. Det finnes ingen unnskyldning for det jeg har gjort, og jeg angrer veldig, sier skuespilleren ifølge BBC.

Var på filminnspilling

Jude Law var på innspilling av sin nye film «All The King´s Men» i New Orleans tidligere i år, da forholdet til 26-åringen startet. Daisy Wright var ansatt for å passe ett av Laws tre barn som han har sammen med ekskona Sadie Frost.

Venner av paret sier at Law og Miller jobber seg gjennom problemene i kjølvannet av utroskapen. Paret forlovet seg til jul i fjor.

Skilt før

Jude Law og Sadie Frost giftet seg i 1997, men Frost fikk innvilget skilsmisse i oktober 2003 som følge av «urimelig oppførsel» fra Laws side.

Jude Law er kjent fra filmer som «Alfie» og «Sky Captain and the World of Tomorrow», hvor han spilte mot blant andre Gwyneth Palthrow.

ANGRER PÅ UTROSKAP: Jude Law var utro med barnevakten under filminnspilling. Nå ber han kjæresten om unnskyldning. Foto: Scanpix
ANGRER PÅ UTROSKAP: Jude Law var utro med barnevakten under filminnspilling. Nå ber han kjæresten om unnskyldning. Foto: Scanpix Vis mer