Utro-tv ødela bryllup

Første kvelden hoppet engelskmannen til sengs på Temptation Island. Forloveden måtte fortelle slekta at bryllupet er avlyst.

- Dette er nytt for meg og det er derfor vanskelig å kommentere det. Men jeg kan si at om det hadde vært meg, ville jeg heller visst at mannen var utro før vi giftet oss, sier Paulsen til Dagbladet.no.

Hun mener at det er usannsynlig at det blir utroskap i den skandinaviske versjonen fordi de har fått tak i andre typer deltakere. Om forholdene likevel skulle sprekke, vil hun ikke ta det personlig.

- Hvis det blir utroskap, skjer det for en grunn. Det er opp til parene, og har ikke noe med meg som produsent å gjøre, sier hun.

Den skandinaviske serien blir spilt inn i august, og hvis TVNorge bestemmer seg for å sende serien, kommer den trolig på lufta i februar.

- Utroskap er privat, ikke tv-underholdning, sa programsjef Pål Trælvik da han nektet å sende Temptation Island.

Både han og direktøren i TVNorge mistet jobbene fordi de var imot utroskaps-tv. I den amerikanske versjonen av Temptation Island var det ingen av de fire parene som var utro mot hverandre, og TVNorge mente derfor at norsk presse hadde gitt et galt inntrykk av serien.

Deltakerne er plukket ut

- Dette blir ingen masseorgie. Det handler om romantikk og følelser - ikke sex. Folk vil heller se spenning og flørt, sa infoansvarlig Ingerid Medhus i TVNorge da de innkalte pressen for å pynte på ryktet til Temptation Island.

ØY MED FRISTELSER: Fire par drar til luksusomgivelser i Karibia. Der blir de fristet til utroskap av 26 single skjønnheter.Foto: SCANPIX/AP
ØY MED FRISTELSER: Fire par drar til luksusomgivelser i Karibia. Der blir de fristet til utroskap av 26 single skjønnheter.Foto: SCANPIX/AP Vis mer

Over 40 norske par og et par hundre single søkte om å få være med til utro-øya. De svenske, danske og norske produsentene møttes i Danmark i forrige uke for å plukke ut fire par og 26 single fra alle tre landene. Innen helga skal alle brikkene være på plass.

Les mer om den engelske Temptation Island-serien og se bildene av utro-paret og fristerinnen hos News of the World.

ØY MED FRISTELSER: Fire par drar til luksusomgivelser i Karibia. Der blir de fristet til utroskap av 26 single skjønnheter.Foto: SCANPIX/AP