Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Utro-tv til Norge

TVNorge bekrefter i dag at de skal vise den omstridte utroskaps-serien Temptation Island. Det kommer fram en del historier, følelser, humor og sjalusi, sier informasjonsdirektør Jens-Petter Gjelseth til Dagbladet.no.Se bilder av de norske og svenske deltakerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet.no skrev allerede for 12 dager siden at nesten alt var klart for Temptation Island på norske tv-skjermer. I serien blir fire par sendt til en øy, der de skal fristes av 26 single deltakere. Målet for parene er å være trofaste mot hverandre. Det vil de single deltakerne gjerne forhindre.

- I dag har vi oppsummert de siste episodene, og fått det ned på papiret at vi kommer til å sende serien, sier informasjonsdirektør Jens-Petter Gjelseth i TVNorge til Dagbladet.no i kveld.

Brukt lang tid

Han sier at de vurderte å gå ut med bekreftelsen fredag i forroige uke, men valgte å vente til i dag.

Gjelseth har sett flere av episodene, og sier Temptation Island er et interessant program.

- Vi har brukt lang til på å vurdere dette, for det har vært et svært omstridt program. Vi har brukt mye tid, og har snakket med deltakerne. I tillegg har vi latt parene se noen av episodene, sier Gjelseth.

Sjalusi

Han er godt fornøyd med de episodene han selv har sett.

- Dette er en fantastisk flott produksjon, som er av høy kvalitet. Det kommer fram en del historier, følelser, humor og sjalusi.

- Så det oppsto sjalusidramaer på øya?

- Jeg ville ikke kalle det dramaer, men det er klart at når parene skilles på øya, er ikke det helt problemfritt for alle.

Sendes i mars

Før jul sendte TVNorge den amerikanske versjonen av serien, slik at norske tv-seere kunne forberede seg på hva som vil komme. - Den ble rimelig godt mottatt. Jeg synes den skandinaviske versjonen er fullt på høyde med den amerikanske.

Ifølge Gjelseth fikk de ikke mer negativ respons på amerikanske Temptation Island enn de fikk på Big Brother eller andre serier.

TVNorge regner med å begynne å vise de 13 episodene i mars, på tirsdager fra klokka 21.30.

Fristerinner: Fra venstre Cecilie, Linda, Camilla og Marte. Klare for å friste de mannlige deltakerne i skandinaviske Temptation Island.
Hele Norges coronakart