TV-anmeldelse: «Stranger Things 3»

Utrolig hvor langt man kommer med disse tre tingene

«Stranger Things 3» er fortsatt det sjarmerende partybandet som covrer åttitallslåter.

NETFLIX: Den svært populære Netflix-serien går inn i sin tredje sesong og her er traileren. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

La oss være ærlige, «Stranger Things» har minimalt på hjertet.

Det er for så vidt greit nok det, men da er man i det minste avhengig av at historien som fortelles er medrivende som fy. Og det starter mildt sagt skranglete i seriens andre oppfølger (Det kjennes riktigere å bruke det ordet enn å si tredje sesong, for de legger seg så tett opp mot spillefilmdramaturigen at dette virker mest som en åtte timer lang film, de titulerer seg til og med som «Stranger Things 3» (hvorfor de ikke gikk for romertall III vites ikke, men det ble kanskje for mye åttitall, selv for dem)).

Handlingen er lagt til 4. juli-helgen 1985, og rare ting begynner atter å skje i den generiske småbyen Hawkins. Men i motsetning til før har ikke mysteriet samme schwung over seg fra starten av. Bortsett fra at noen magneter ikke vil sitte på kjøleskapet til Winona Ryder, byens rotter oppfører seg rart, og skulende russere oppfører seg veldig, veldig russisk, holdes kortene altfor tett til brystet, altfor lenge. Sånn går det kanskje når man som serieskapere blir litt for overbevist om at absolutt alle elsker universet ditt så mye at man ikke trenger å gi seerne noe spennende å bry seg om (eller rollefigurene noe interessant å gjøre, for den saks skyld).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer