«Side om side» sesong 8

Utsatt til 2021

Den åttende sesongen av «Side om side» utsettes til 2021, bekrefter NRK.

HUMORPROGRAM: Side om side er en av NRKs humorsuksesser. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I april skrev NRK at innspillingen av seersuksessen «Side om side» blir utsatt på ubestemt tid, som følge av coronasituasjonen.

Nå bekrefter prosjektleder Sigmund Falch til Dagbladet at innspillingen starter i mars neste år, og skal etter planen vises på tv fra august 2021. Ett år etter den opprinnelige lanseringen av sesong 8.

Falch forteller til Dagbladet at flere av skuespillerne ble triste da de fikk beskjeden.

- Jeg opplevde at skuespillerne ikke hadde noen vanskeligheter med å skjønne hvorfor det ble slik som det ble. Men mange av de faste skuespillerne har jo hatt en sesonginnspilling av «Side om side» liggende fast fra mars til juni i mange år og mange var derfor triste for at det ikke ble sånn denne gangen, forteller Falch.

- Trist

Etter planen skulle innspillingen av sesong 8 av Side om side startet 15. mars i år. Tre dager før første opprinnelige innspillingsdag innførte regjeringen «De mest inngripende tiltakene i Norge i fredstid».

Prosjektleder Falch uttalte til NRK i april at de gjeldende smitteverntiltakene gjorde det umulig for innspillingen å starte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer