Utsatte operasjon for å se Peer Gynt

Eksstatsråd og leder av Ibsen-komiteen Lars Roar Langslet utsatte en kreftoperasjon for få se Peer Gynt foran pyramidene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

KAIRO (Dagbladet): Lars Roar Langslet er alvorlig syk. Han har kreft, og har den siste tida vært til behandling ved Radiumhospitalet.

Sykdommen til tross, til Pyramidene og Peer Gynt ville Langslet for enhver pris. Derfor utsatte den 70 år gamle lederen av Nasjonalkomitéen for Ibsen en stor operasjon.

Opereres tirsdag

Allerede tirsdag blir Lars Roar Langslet innlagt på Radiumhospitalet i Oslo, hvor han skal opereres.

-  Jeg har vært behandlet ved Radiumhospitalet, og skal ikke gjøre noen hemmelighet av det. Jeg har stor optimisme og gode prognoser, sier den tidligere statsråden og Høyre-politikeren.

Han vedgår overfor Dagbladet at han tidlig meddelte overfor legene ved sykehuset at det betydde veldig mye for ham å reise til Egypt.

Dagbladet møter Langslet noen timer etter suksessforestillingen ved Pyramidene. Eksstatsråden er fra seg av begeistring.-  Dette opplever man bare en gang i livet. Jeg ville tatt det veldig tungt hvis jeg ikke hadde fått sett dette. Peer Gynt foran pyramidene og Sfinksen er det merkeligste samspillet jeg har sett, i positiv forstand, sier Langslet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer