Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Utsetter Norgeskonsert

Sir Elton Johns konserter i Telenor Arena utsettes til 2021.

FLYTTER KONSERTER: Elton John setter sikkerheten først og utsetter to av høstens konserter i Telenor Arena til neste år. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER KONSERTER: Elton John setter sikkerheten først og utsetter to av høstens konserter i Telenor Arena til neste år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Artisten Elton John utsetter de planlagte konsertene i Norge i 2020 til 2021. Det melder Live Nation på sine hjemmesider.

I et nyhetsbrev sendt ut til alle som har kjøpt billett, skriver artisten at han er lei seg for endringene i planene.

- Å flytte konserter er aldri en avgjørelse jeg tar lett på, men jeg prioriterer alltid sikkerhet for alle parter, inkludert turné-crewet, de ansatte i konsertlokalet og selvfølgelig dere, mine fantastiske fans. Det knuser hjertet mitt at vi må flytte 2020-konsertene vi alle så fram til, skriver han blant annet.

Konsertene flyttes til lørdag 25. september og søndag 26. september 2021, og avholdes i Telenor Arena.

Overfor Dagbladet viser Live Nation til artistens hjemmesider. Her framkommer det at utsettelsen også rammer øvrige konserter i Europa.

Mistet stemmen

John så seg også nødt til å avlyse sine konserter i New Zealand i februar tidligere i år.

Han mistet stemmen under en konsert i Auckland, New Zealand, og var oppløst i tårer.

- Jeg fikk vite tidligere i dag at jeg har fått lungebetennelse, men jeg var bestemt på å gi dere det beste showet jeg kunne. Jeg spilte og sang så godt jeg kunne, men stemmen klarte ikke mer, skrev John på Instagram etter konserten.

- Jeg er skuffet, veldig lei meg og jeg beklager. Jeg ga alt jeg hadde.

Elton John - 72 år gammel - har tidligere uttalt at dette blir hans siste turné.

I fjor høst måtte superstjerna avlyse en annen konsert, i USA, også da på grunn av sykdom. Han ga da ingen informasjon om hva det var som feilet ham.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!