I NY «STAR WARS»-FILM: Både Harrison Ford, Carrie Fisher og Mark Hamill medvirker i den nye «Star Wars»-filmen «Star Wars: Episode VII», som kommer i desember 2015. Foto: NTB Scanpix
I NY «STAR WARS»-FILM: Både Harrison Ford, Carrie Fisher og Mark Hamill medvirker i den nye «Star Wars»-filmen «Star Wars: Episode VII», som kommer i desember 2015. Foto: NTB ScanpixVis mer

Utsetter «Star Wars»-innspilling etter ulykke på filmsettet

Fikk en del av et romskip over seg.

(Dagbladet): I midten av juni ble skuespilleren Harrison Ford (71) fløyet til sykehus etter å ha blitt skadet på settet til den kommende «Star Wars»-filmen.

Selv om Disney først sa at innnspillingen skulle fortsette som normalt etter ulykken, melder selskapet nå at produksjonen vil bli utsatt i to uker, ifølge NYdailynews.

Likevel fastholder Disney at den nye filmen, «Star Wars: Episode VII», blir lansert i desember 2015.

Det er J.J. Abrams som regisserer filmen, og skuespillerne Carrie Fisher og Mark Hamill, som spilte prinsesse Leia Organa og Luke Skywalker i de første tre epsiodene, er også med.

Det var da en del av «The Millennium Falcon», et av filmens mange romskip, løsnet og traff Ford, at han skal ha blitt skadet i ankelen. I følge NYDailyNews brakk Ford, som er kjent for sin rolle som Han Solo, foten.