Utsetter TV-serie på grunn av Stockholm-angrep

Skulle vært påskesatsing på DPlay og senere sendes på TVNorge. 

GISSELTAKINGEN: Discovery / Dplay skal vise den danske TV-serien «Gisseltakingen» utover våren. Men utsatte premieren på grunn av angrepet i Stockholm. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Krimserien «Gisseltakingen», om en terroraksjon i København, skulle være årets påskesatsing hos DPlay og senere bli sendt på TVNorge. Nå blir premieren på krimserien utsatt, på grunn av fredagens angrep i Stockholm.

Hanne McBride, mediesjef i Discovery Networks Norway som eier TVNorge, forteller at de vurderte det som veldig feil å ha promotering for denne TV-serien på skjermen, etter hendelsene i Sverige.

Krimserien skulle i utgangspunktet hatt premiere i Discoverys nettspiller D-play søndag morgen.

- Vi har tatt promoen av skjermen. Dette er en krimserie som handler om en terroraksjon i København. Jeg er ikke sikker på når den vil bli sendt. Vi avventer det som skjer i Stockholm, sier McBride.

- Viktig å ta hensyn

Hun forteller at datoen for når serien skulle sendes på TVNorge ikke har vært fastsatt.

- Dette skulle være vår påskesatsing på D-play. Det kan hende at den blir det fortsatt, men i så fall blir det senere i påsken, sier McBride, og legger til at det er viktig å utsette slike serier når denne typen handlinger inntreffer, av hensyn til ofre, pårørende og allmennheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer