Vildmænd:

Utsettes

Den danske filmen «Vildmænd» utsettes etter Kongsberg-drapene

UTSETTES: Den danske filmen Vildmænd utsettes på grunn av angrepet i Kongsberg. Foto: Everett Collection Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordisk Film har besluttet å utsette premieren på filmen «Vildmænd», som har en karakter som opptrer med pil og bue i Norge.

Filmen utsettes på grunn av pil og bue-angrepet på Kongsberg, opplyser Nordisk Film.

Skuespilleren Rasmus Bjerg har hovedrollen i filmen, som utspiller seg i Norge. Bruk av pil og bue er sentralt i filmen.

Ny dato

Filmselskapet skriver på sine nettsider at filmen vil få en ny premieredato snart.

- På bakgrunn av de tragiske hendelsene i går i Norge, og av respekt for de pårørende, har vi besluttet å utsette premieren, sier Frederik Honore i Nordisk Film Distribution.

- Vi vil gjerne understreke at de likheter som er mellom filmen og gårsdagens tragedie, er helt tilfeldige, sier Honore.

KONGSBERG: - Mannen som har utført handlingen, er pågrepet av politiet, og det foregår ikke aktivt søk etter flere personer. Ut fra de opplysningene vi har, er det én person som sto bak dette, sier Aas. Video: NTB, Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Flukt

Han legger til at det er behov for å bearbeide hendelsene før filmen slippes på kino.

Filmen følger den danske familiefaren Martin, som i sin flukt fra hverdagen forsøker å leve ut livet som villmann i de norske fjellene.

Bjørn Sundquist er blant flere norske skuespillere som har en rolle i filmen.

Filmen ble i august vist på Den Norske Filmfestivalen i Haugesund.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer