«Cirque du Blipp» med Stian Blipp

Utsettes

Stian Blipps show «Cirque du Blipp» utsettes på grunn av coronarestriksjonene.

UTSETTES: «Cirque du Blipp» med Stian Blipp utsettes på grunn av de nye coronarestriksjonene. Foto: Erlend Haukeland
UTSETTES: «Cirque du Blipp» med Stian Blipp utsettes på grunn av de nye coronarestriksjonene. Foto: Erlend Haukeland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stian Blipp skulle i utgangspunktet hatt Oslo-premiere med soloshowet «Cirque du Blipp» på Latter fra 12. januar. På grunn av coronarestriksjonene og begrensninger i publikumskapasiteten utsettes showet til 27. januar, bekrefter Rune Viken, prosjektleder i Stand up Norge til Dagbladet.

Showet er Blipps første soloshow og hadde premiere i Bergen i september i fjor.

Under premieren fikk Blipp trampeklapp fra full, smittevernvennlig sal. Det ble spilt i Bergen mot slutten av fjoråret, og skulle nå altså flyttes til Latter i Oslo.

Da Cirque du Blipp hadde premiere fikk showet terningkast fem av VG og fire av NRK. Bergens Tidende kalte showet «søt, sjarmerende og vel safe».

Savn

Showet tok mye tid for Blipp, og kona Jamina Blipp fortalte premierekvelden til Se og hør at hun da hadde savnet ektemannen den siste tida.

- Akkurat nå i det siste har vi ikke fått sett så mye til hverandre. Men når vi ser hva han har fått til her, er det verdt det. Så fantastisk, sa hun den gang.

Dagbladet har ikke lykkes med å få kommentar fra Stian Blipp

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer