Utsikt fra 503 - modifisert

MOLDE (Dagbladet): For 38. gang er det jazzfestival i Molde, og i går ettermiddag var nesten alt som det pleier å være dagen før dagen i Rosenes by. Men bare nesten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

To nye byggverk ruver i byen. Kjell Inge Røkkes nye stadion vil de fleste ha hørt om, men hvem har fortalt verden om et nytt Rica-hotell i hvitt og gammelrosa? Nå vel, alt dette er til å bære, men verre er det at mitt uforliknelige rom 503 p.t. er avsperret fordi en eller annen, sannsynligvis en handelsreisende i håndmanualer eller anabole stereoider, har ødelagt dørhåndtaket. Man kan altså ikke være borte mer enn et snaut år før noen forgriper seg på ens kjæreste klinker. Jeg skal gjøre mitt beste for at leserne ikke skal lide, men legger ikke skjul på at observasjonsmulighetene fra 504 ikke er helt de samme.

I dag åpner kulturminister Anne Enger Lahnstein festivalen, til tross for utenriksminister Knut Vollebæks nylige påstand om at det ærefulle oppdraget hadde tilfalt Kjell Magne Bondevik. Denne grove PR-tilsnikelsen fra KrF-hold falt da eksellensen åpnet Kongsberg-festivalen, og forteller bedre enn noen budsjettkrangel om det beinharde samarbeidsklimaet i sentrumsregjeringen. Det neste blir vel at Valgerd skal åpne satanistrockfestivalen på Hell.

Sjokkbølger traff festivalarrangørene i går etter Dagbladets melding om at Carlos Santana akter å gi Molde-publikumet orgasme under kveldens utekonsert. Nærmere 5000 mennesker er ventet til Romsdalsmuseets utescene, og hvis Santana får klaff, blir det en helsikes opprydningsjobb for å få grasbakken presentabel før konsertene i slutten av uka. Uansett vil Dagbladet være til stede med fotograf, og utelukker ikke at det berømmelige stemningsbildet fra Quart kan komme til å blekne i forhold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer