Utsøkt samarbeid på cd

Sterke utgivelser fra Carsten Dahl/Arild Andersen/Jon Christensen, Branford Marsalis Quartet og Stian Omenås.

CD OG KONSERT: F.v. Jon Christensen, Carsten Dahl og Arild Andersen er ute med nytt album, og fredag spiller trioen åpningskonsert på Vossa Jazz.
CD OG KONSERT: F.v. Jon Christensen, Carsten Dahl og Arild Andersen er ute med nytt album, og fredag spiller trioen åpningskonsert på Vossa Jazz. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Førstkommende fredag kveld spiller Carsten Dahl, Arild Andersen og Jon Christensen åpningskonsert på den 39. Vossa Jazz, og mye rart skal skje om ikke noen titler fra det blodferske albumet «Space is the Place» står på settlista.

Uansett har festivalpublikum i Vossasalen på Park Hotel atskillig å se fram til av både tettvevd og eventyrlystent samspill.

DEN danske pianisten og tidenes internasjonalt mest meritterte norske bass/trommer-par var plateaktuelle med «Short Fairytales» i 2006, og Dahl og Andersen har siden ofte vært å høre sammen i ulike konstellasjoner, både på scenen og cd. Christensens idiomatiske trommespill integrert i uttrykket resulterer i en trioegenstemme som gjør «Space is the Place» til et svært «helt» album, så «helt» at du formelig hører hele trioen også når Dahl spiller solo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer