Rammstein:

Utsolgt på 15 sekunder

Billettene til Rammstein-konserten i Oslo neste år ble fredag revet bort, men arrangøren opplyser til Dagbladet at det fortsatt er håp - flere billetter vil sannsynligvis bli lagt ut for salg.

SVINDLET: Etter å ha kjøpt Rammstein-billetter på svartebørsen, var mange misfornøyde da de fant ut at de var blitt svindlet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det tyske metallbandet Rammstein er blant verdens aller største liveband.

Bandet skulle etter planen ha spilt foran 60 000 tilskuere i Trondheim i juli, men i mars kom nyheten som skuffet tusenvis av konsertglade trøndere.

Konserten i bartebyen vil likevel ikke ville finne sted grunnet coronapandemien, og ble istedenfor flyttet til juli 2022, denne gangen til Bjerke travbane i Oslo. Også denne arenaen har en kapasitet på 60 000.

Klokka 10 fredag gikk billettsalget til konserten i hovedstaden i gang, og pågangen var enorm. Etter bare femten sekunder var alle billettene til arrangementet utsolgt, opplyser Mark Vaughan i All Things Live, som arrangerer konserten, til Dagbladet.

For de som nå sitter med skjegget i postkassen, finnes det imidlertid fortsatt håp om billetter til den storslåtte konserten.

Vaughan opplyser nemlig at de etter all sannsynlighet vil legge ut flere billetter ved et senere tidspunkt. Han kan ikke slå fast nøyaktig hvor mange billetter det blir, men sier at det sannsynligvis er snakk om «et par tusen».

De som hadde billett til konserten i Trondheim har også fått valget om å få nye billetter til konserten i Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer