Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Utsolgt på 18 minutter

Roger Waters spiller på Norwegian Wood.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Onsdag 14. juni står Roger Waters foran et utsolgt Frognerbad i Oslo. Pink Floyd-grunnleggeren skal fremføre eget materiale, pluss hele legendariske «Dark Side Of The Moon». Det har Norwegian Wood-publikummet ventet lenge på.

Lørdag ble dagsbillettene til onsdagen lagt ut for salg, og i løpet av bare 18 minutter var alle de 6.000 billettene revet bort.

- Vi visste jo at det var stor interesse for konserten på forhånd, Roger Waters er jo tross alt sjefen for Pink Floyd, men dette var over all forventning. Vi har aldri solgt ut billetter så fort, sier festivalsjef Jørgen Roll.

Norwegian Wood har lang tradisjon for å hente store artister til Frognerbadet. Tidligere har artister som Johnny Cash, Iggy Pop og David Bowie opptrådt. Foreløpig er Korn og Deftones bekreftet til festivalen, i tillegg til Roger Waters.

Det er fortsatt håp for de som ikke fikk billetter på lørdag:

- Onsdag neste uke legger vi ut restbilletter til 14. juni, pluss en del festivalpass. Men det kommer til å være begrenset til to billetter per person. På den måten håper vi flere skal få sjansen til å kjøpe billetter, sier Roll.

Han forteller videre at flere festivalartister vil bli offentlig gjort i den nærmeste fremtid:

- Muligens allerede denne uken, sier Jørgen Roll.

Roger Waters kommer til å fremføre hele "Dark Side Of The Moon" når han kommer til Frognerbadet 14. juni.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!