Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Utsolgt på 30 minutter

Bruce Springsteen-billettene revet bort.

(Dagbladet.no): Klokken 0900 i dag ble billettene til Bruce Springsteens konsert i Oslo Spektrum lørdag 20. mai lagt ut for salg.

30 minutter senere var alle revet bort.

Det er langt fra noen rekord, men det kan skyldes at denne gangen var det ikke lov å kjøpe flere enn fire billetter av gangen, og billettene måtte betales umiddelbart. Det er trolig grunnen til at det tok så mye som 30 minutter før billettene var borte.

Det er mange som ikke har fått tak i billetter, blant annet Springsteen-fan Graeme Johannessen, som gjorde en formidabel innsats:

- Det er skandaløst at vi ikke kom inn på nettsiden. Vi var to personer med til sammen tre datamaskiner og tre telefoner, og vi kom ikke igjennom, sier Johannessen.

Men noen fikk tak i langt flere billetter enn de behøvde, og allerede klokken 0924 lå de første billettene ute for salg på nettauksjon - til over dobbel pris.

Graeme er i tvil om han kommer til å kjøpe på svartebørs:

- Jeg kommer til å ha litt is i magen, tradisjonelt blir svartebørsbillettene litt billigere når konserten nærmer seg, sier Graeme Johannessen

Populær gjeng: Springsteen kommer til å spille for et stappfult Oslo Spektrum 20. mai. Her sammen med hans E Street Band. Foto: HANS ARNE VEDLOG
Populær gjeng: Springsteen kommer til å spille for et stappfult Oslo Spektrum 20. mai. Her sammen med hans E Street Band. Foto: HANS ARNE VEDLOG Vis mer

The Boss er aktuell med albumet «We Shall Overcome - The Seeger Sessions», som kommer ut 24. april.

Fikk du billetter?

Utsolgt: Billettene til Bruce Springsteens konsert ble revet bort i dag. Her er han sammen med Steve van Zandt på Valle Hovin i 2003.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling