UTSOLGT KONSERT:  Man måtte være rask hvis man skulle sikre seg en billett til Robyn på Sentrum Scene. Foto: Eirik Helland Urke/Dagbladet
UTSOLGT KONSERT: Man måtte være rask hvis man skulle sikre seg en billett til Robyn på Sentrum Scene. Foto: Eirik Helland Urke/DagbladetVis mer

Utsolgt på bare tre timer

Var du ikke rask på avtrekkeren, blir det ikke Robyn-konsert på deg.

||| (Dagbladet): Lørdag morgen klokken 09.00 ble billetter til Robyn-konsert på Sentrum Scene 7. oktober lagt ut for salg.

Mellom 12.00 og 13.00 samme dag hadde hver eneste billett fått en ny, Robyn-frelst eier.

- Det er helt sinnsykt. Vi hadde ikke begynt markedsføringa ennå, og lørdager pleier vanligvis å være stille dager når det gjelder billettsalg. Jeg hadde ikke forventet at det skulle gå så fort, forteller bookingagent Peer Osmundsvaag i Atomic Agency.

Fikk en sekser Fredag spilte den svenske popartisten som headliner på Øyafestivalen, en konsert som Dagbladets anmelder Eirik Kydland trillet en skinnende sekser på terningen for.

«Den samme følelsen av å overvære noe helt spesielt — la oss bare kalle begivenheten «Skandinavias største popstjerne» — fikk vi kjenne på gjennom en hel time fredag kveld», skrev han.

- Jeg tror både de som så konserten på Øyafestivalen, og de som ikke slapp inn har vært veldig interessert i å skaffe seg billett til konserten på Sentrum Scene, mener Osmundsvaag.

Aldri tidligere - Jeg kan ikke huske at en konsert på Sentrum Scene tidligere har blitt utsolgt så raskt. Og da er The Prodigy og Morrissey inkludert.

Robyn har høstet strålende kritikker for albumet «Body Talk pt.1» som kom ut 15.juni i år, og slipper 6.september sitt andre album for året; «Body Talk pt.2».

Robyn avslutter den første festivaldagen på Pstereo i Trondheim nå på fredag, og her er det enda mulighet til å skaffe seg billett.