Kygo:

Utsolgt på rekordtid

I dag kom billettene til Kygos eneste norgeskonsert i 2022 i salg. Billettene ble utsolgt på rekordtid.

GLEDER SEG: Kygo avslører at han kommer til å spille både nye og gamle låter og tar med noen gjesteartister til Ullevål Stadion. Foto: Sky Agency.
GLEDER SEG: Kygo avslører at han kommer til å spille både nye og gamle låter og tar med noen gjesteartister til Ullevål Stadion. Foto: Sky Agency. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble det klart at Kygo skal holde en eksklusiv konsert på Ullevaal Stadion lørdag 2. juli neste år. Det blir den eneste konserten han gjør i Norge i 2022. Konserten er i samarbeid med NRJ og P5 hits. Stadionet rommet 28 000 tilskuere.

Nå kommer det fram i en pressemelding fra Sky Agency at showet ble utsolgt på rekordtid. I dag gikk billettene i salg og ble utsolgt på bare 10 minutter.

- Det er utrolig gøy at det norske folk har tatt konserten til Kygo så godt i mot, vi håpet og trodde det skulle bli mye entusiasme rundt konserten - men at det skulle gå så fort var virkelig ikke forventet. Nå gleder vi oss til å kunne feire og feste sammen med 31.000 glade mennesker 2. Juli 2022 på Ullevaal Stadion, sier arrangør Trond Opsahl i Sky Agency i pressemeldingen.

STJAL SHOWET: Kygo kuppet finaleopptreden foran ti millioner TV-seere da han fremførte låten «Higher Love» i «America's Got Talent». Vis mer

- Gleder meg utrolig mye

Etter det ble klart at bergenseren skulle holde konsert på nasjonalarenaen, kom Kygo med en uttalelse, og ifølge ham blir dette det største showet han noen gang har gjort.

- Jeg gleder meg utrolig mye til å spille på Ullevaal stadion neste år. Jeg kommer til å spille både nye og gamle låter og kommer til å ta med noen gjesteartister. Dette kommer til å bli det største showet jeg noen gang har gjort, og jeg er sikker på at det blir en helt fantastisk kveld, sier Gørvell-Dahl i pressemeldingen.

- Vi har fulgt Kygo fra dag én og alltid ment han har en fantastisk evne til å skape og formidle musikalske opplevelser - derfor er det ekstra morsomt å kunne sammen gjøre hans største show noensinne, her hjemme i Norge, på vår nasjonalarena Ullevaal stadion den 2. juli 2022, sa arrangør Trond Opsahl da konserten ble annonsert. .

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer