Uvanlig bryllup

Sophie Rhys-Jones gjør det på sin måte. Når hun skal gifte seg er det langt mer avslappet enn i tidligere kongelige bryllup.

Folkets nye Diana

Sophie Rhys-Jones går for å være typisk britisk. Skikkelig og ordentlig, uten altfor mye glitter og stas. Så også når hun skal gifte seg, selv om brudgommen har en fjern sjanse til å bli konge en dag. Brudekjloen var ikke på langt nær så prangende som da Diana og Sarah giftet seg. Enkelt og verdig til rundt 55 000 kroner.

Når prins Edward og hans kone i kveld kan feire sammen med de nærmere 500 gjestene i nyrestaurerte George's Hall i Windsor, er det et litt annerledes kongelig bryllyp.

Europeisk

Istedet for grand galla og stor middag er gjestene invitert til 9000 canapéer og champagne og deretter middagsbuffet. Den vordende grevinnen av Wessex ville ha bryllup etter europeisk manér hvor kvinnene har trekvart-lange kjoler, ingen hatter. Enda mer uformelt ble det når gjestelista ble offentliggjort: Tom Jones og John Travolta er blant de prominente som får være med på årtusenets siste britiske kongelige bryllup.

Store mengder

Selv om kongefamilien har ønsket å gjøre dette til en intim familiebegivenhet er det langt fra et lukket selskap. Det var ventet 30 000 lykkeønskere i Windsors gater i kveld, 8 000 av dem er invitert til Windsor-slottets områder.

I FEIENDE FORM: Prins Charles, Edward og Andrew så virkelig ut til å kose seg på vei til kirken.
LYKKELIG GIFT: Det nybakte ekteparet på vei til stor feiring på Windsor slott.
SPENT: Dronning Elizabeth og hennes mann satser alt på at yngstesønnen klarer å bevare ekteskapet. Det har ingen av hennes tre andre barn klart.