Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Uvanlig mye nakenhet som må låses opp

Akkompagnert av Ane Brun.

|||Ane Bruns sang i låta «Koop Island Blues» har tidligere dukket opp i amerikanske «So You Think You Can Dance», krimserien «CSI» og nylanseringen av såpeserien «90210».

Men når sangen nå akkompagnerer åpningsscenen i EAs ferskeste spillsatsing «The Saboteur», er det trolig noe annet enn sangen som får mest oppmerksomhet fra spillerne.

Nakenhet i spillet
I scenen, som du kan se i videoen øverst i saken, får man nemlig se en toppløs burleskdanserinne bevege seg pent i takt med musikken.

Spillet, som lanseres denne uken, finner sted i et okkupert Paris under andre verdenskrig. Vi følger motstandsmannen og racerbilføreren Sean Devlin - en figur basert på virkelighetens William Grover-Williams.

Mellom de farlige oppdragene oppholder Sean seg i dekning i bakrommet på et showsted, og spillerne får da oppleve en grad av kvinnelig nakenhet man ikke er vant til i dataspill.

Nakenheten er faktisk ikke med i spillet fra start, men en funksjon som kan låses opp ved å taste inn en kode som følger med spillet. Kall det gjerne en kreativ form for kopisikring i kampen mot piratene, om du vil.

Om du ikke bruker koden, vil alle danserne i spillet være kledelig tildekket.

Vil ikke kommentere
«Koop Island Blues» er skrevet av Ane Brun i samarbeid med den svenske jazzduoen Koop, som består av Magnus Zingmark og Oscar Simonsson.

Dagbladet kontaktet i går managementet til Ane Brun i Stockholm, men fikk som svar at dette var noe verken hun eller de ville kommentere saken - avtalene om bruken av låta i spillet er gjort via plateselskapet i USA.

Les vår anmeldelse av «The Saboteur» senere denne uken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media